ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Μαυρίδης ιδρύθηκε το 2007.

Διδάσκονται μαθήματα όπως Μαθηματικά, Πολιτική Οικονομία , Υπολογιστές, Βιολογία, Λογιστική, Φυσική, Χημεία, Ιστορία, Αγγλικά (ως ξένη γλώσσα), Ρωσικά (ως ξένη γλώσσα), Νεοελληνικά, Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη διδασκαλία σε επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιτρέποντάς έτσι στους μαθητές μας να επιτύχουν υψηλότερους βαθμούς. Μέσω μιας καλύτερης ακαδημαϊκής απόδοσης προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τις παγκύπριες εξετάσεις, προσφέροντάς τους έτσι την ευκαιρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την προοπτική για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Οι αίθουσες είναι άνετες και καλύπτουν άψογα τις ανάγκες του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων. Το Διαδίκτυο είναι ενσωματωμένο στην εκπαίδευση και με τη χρήση διαδραστικού λογισμικού το μάθημα γίνεται πιο ζωντανό και ενδιαφέρον.

Γίνεται συνεχής αξιολόγηση της προόδου των μαθητών μέσω προφορικών και γραπτών εξετάσεων. Οι μαθητές κάνουν συχνά δοκιμαστικές εξετάσεις έτσι ώστε να είναι εξοικειωμένοι με την πραγματική εξέταση.

Τα τμήματα αποτελούνται από μικρές ομάδες των 4 εώς 10 μαθητών και οργανώνονται με βάση τα επιτεύγματα και τους στόχους των μαθητών. Η διδασκαλία προσαρμόζεται σύμφωνα με τη δυναμική κάθε ομάδας και, ως εκ τούτου, οι μαθητές επωφελούνται από τις γνώσεις των άλλων.

Επιδιώκεται μια συνεχής επικοινωνία γονέα διδασκάλου. Εκτός από τις συναντήσεις γονέα-δασκάλου που πραγματοποιούνται τρεις φορές το χρόνο, οι γονείς ενημερώνονται τακτικά μέσω τηλεφώνου σχετικά με την απόδοση του παιδιού τους.

Οι εκπαιδευτικοί μας είναι έμπειροι και καταρτησμένοι στον τομέα τους και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς στην προσπάθειά μας να καθοδηγήσουμε τους μαθητές στην επιτυχία τους. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε κενά στη μάθηση και να εδραιώσουμε τις γνώσεις.

Διοργανώνουμε διάφορες δραστηριότητες όπως Χριστουγεννιάτικα τουρνουά μπόουλινγκ, Πασχαλινά φιλανθρωπικά τουρνουά, paintball, εκδρομή στο τέλος του έτους στο υδάτινο πάρκο και πολλές άλλες διασκεδαστικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της προώθησης των κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών. Επίσης γίνονται δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα, που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με την ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο τους.

Παρέχεται ειδική έκπτωση σε αδέλφια και μαθητές που επιλέγουν περισσότερα από ένα μαθήματα.

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε στο email σας ενημερώσεις

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.